Metoder

I forskjellige foredrag/kurs/workshops brukes ulike metoder for å garantere best mulig resultat. Metoder velges avhengig av tema og mål for foredrag/ kurs/ workshop.

Elementer fra følgende metoder brukes for foredrag/kurs:

Workshop Institute for Living Learning, Train the Trainer Applied Learning, TA, Silva Mind, Silva Ultra Mind, World of Difference, Landmark, Gestaltterapi, NLP, systemisk coaching, improvisasjonsteater og mange flere.

Elementer fra følgende metoder brukes for workshop:

Future Search (etter Marvin Weisbord), Appreciative Inquiry (etter David Cooperider og Diana Whitney), Open Space Tecnology (etter Harrison Owen), Real Time Strategic Change (etter Dannemiller Tyson Associates).

Min filosofi

For meg er livet et eventyr og en utviklingsprosess og det vil jeg gi videre i mitt arbeid. Mitt mål er å inspirere mennesker til å oppdage og utforske sine muligheter og sitt potensial. Jeg vil oppmuntre mennesker til å stole på seg selv og sine evner og å ta ansvar for sitt eget liv. Jeg ønsker å vise at livet ikke bare baserer på tilfeldigheter, men at det finnes regelmessigheter og konkrete verktøy for å oppnå det man ønsker seg for å leve et meningsfullt, fargerikt og suksessrikt liv - på alle plan! Når selvtilliten og kompetansen øker, når livet gir mer mening blir også trivselen og effektiviteten på arbeidsplassen større. Dette igjen beriker samarbeidet og samhold i bedriften og fremmer bedriftens suksess.

Som foredragsholder og kursleder holder jeg meg oppdatert på utviklingen innenfor områdene personal og personlighet. Jeg reiser mye til utlandet for å lære om de nyeste utviklinger. De beste og viktigste ideene og forandringene gir jeg videre i mine foredrag, kurs og workshops. Jeg elsker å jobbe kreativt og kan sitte lenge for å finne på artige, spennende øvelser for mine foredrag og kurs. Og jeg trives med å holde foredrag og fasilitere kurs, hvor alle er med og engasjert! Med meg som katalysator kan prosesser gå mye smidigere og fortere. Individuelt avtalte og skreddersydde treningskonsepter garanterer praksisrelevant læring og overføring til hverdagen.